Момче на 14 години беше убито в Монпелие по време на

...
Момче на 14 години беше убито в Монпелие по време на
Коментари Харесай

Убиха 14-годишно момче при сблъсъци във Франция след победата над Мароко

Момче на 14 години беше убито в Монпелие по време на конфликти сред почитатели на Франция и Мароко след полуфинала на Световното състезание, съобщи Скай нюз.

В изказване, издадено от локалната държавна работа, се споделя, че момчето е било " грубо блъснато " от кола в града, в южната част на Франция,.

Той е бил изместен в болничното заведение, само че е умрял малко след идването, оповестиха от департамента на Еро.

Автомобилът е открит наоколо до местопроизшествието и полицията прави оглед.

Видео, публикувано в обществените медии, демонстрира тълпи на улицата, които се движат към кола, която се ръководи погрешно.

Феновете на Франция и Мароко също се сблъскаха в Париж след мача. Беше извикана полиция с екипировка за битка с безредиците, с цел да разпръсне тълпата.

По-рано Франция си обезпечи място на финала на Световното състезание в Катар, след като победи Мароко с 2:0 . Те ще играят с Аржентина на финала в неделя.

Веднага след загубата на Мароко на полуфинала на Световното състезание по футбол в центъра на Брюксел започнаха вълнения.

Белгийските медии оповестяват за конфликт на ентусиасти с полицията.

Наложи се чиновниците на реда да използват водно оръдие на бул. " Maurice Lemonnier ", предаде .

Полицията в Брюксел е арестувала над 100 души при конфликти, избухнали след мача. Задържаните футболни почитатели са упрекнати в нарушение на публичния ред, нанасяне на вреди на два полицейски автомобила и владеене на неразрешени фойерверки.

Отборът на Франция се класира на втори следващ край на международни шампионати, след като тази вечер победи с 2:0 Мароко.

Във Франция, макар че към 10 000 служители на реда бяха по улиците в подготвеност да се оправят с вълнения, в Париж, Монпелие, Ница, Ланс, Авиньон и още редица градове се стигна до принуждение по улиците, оповестява Франс прес. Социалните мрежи се извършиха с фрагменти, на които се вижда по какъв начин почитатели на Мароко хвърлят запалителни бомби по полицията. Десетки коли са били запалени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР